Kokusuyla Tadı Çok Farklı Olan 8 Yiyecek
14:01:00
1- Pişerken çıkan kokuya aldanılmaması açısından; brokoli
2- Peynirli cips çeşitleri. Kokusu malum, ama tadı mükemmel
3- Tavuk. Pişerken evde durulmaz, yerken tadına doyulmaz.
4- Kahve. Her zaman olmasa da, muhteşem vanilya kokan kahveden aldığınız yudum, ısıtılmış bulaşık suyu hissiyatı yaratabilir.
5- Yeni kavrulmuş leblebi. O muhtesem koku, kaç kişiye kuruyemişçinin önünden geçerken leblebi aldırmadı ki? Alır yersiniz, bildiginiz leblebi iste, sicak ama :/
6- Jelibon. Tadı fena sayılmasa da, kokusu berbat.
7- Mısır. Etrafa yaydığı koku ne kadar iştah açıcıysa, tadının yarattığı hayal kırıklığı da o kadar fazladır.
8- Karnabahar. Haşlanırken verdiği rahatsızlık dayanılır gibi değil, ama kızartmasının lezzeti bunu unutturmaya yeter.
https://eksisozluk.com/kokusuyla-tadi-arasinda-muthis-fark-olan-seyler--832267?a=find&keywords=bahar başlığından alıntılar yapılmıştır.
0 yorum